Operacion i rrallë në Kosovë, 20 vjeçarit i hiqet plumbi pa i prerë kraharorin

Një operacion i rrallë, madje i pari në Kosovë, është realizuar nga disa doktorë.

Ky operacion ka të bëjë me heqjen e plumbit nga kraharori, plumb i cili gjendej afër zemrës së një 20 vjeçari.

Doktor Salih Krasniqi, përmes një postimi në facebook i ka treguar edhe fotografitë se si është realizuar operacioni.

Por ky operacion, është bërë pa u prerë fare kraharori dhe ka zgjatur vetëm 19 minuta.

Më poshtë keni postimi që e ka bërë doktor Salih Krasniqi:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/pl_PL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.11'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

OPERACION I RRALLË DHE PËR HERË TË PARË NË kOSOVË. Heja e predhes (plumbit nga krahrori i majt afer zemres me metoden…

Opublikowany przez Salih Krasniqi na 6 stycznia 2018