“Punëtorët me duar në xhepa”

Kryetari i komunës së Çairit Izet Mexhiti dhe Bekir Hasani sot janë parë të bashkuar për të pritur nesër Ali Ahmetin dhe gjithë stafin e BDI-së. I pranishëm ka qenë edhe shefi i kabinetit të Ahmetit, Artan Grubi.

Në përpjekje për tu shfaqur si shumë të angazhuar me përgatitjet, ata kanë harruar t’i nxjerrin duart nga xhepat./Sakte.net

Lini Një Koment