Reduktime të energjisë elektrike edhe nesër

KEDS-i, të hënën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 07.03.2018 në NS 35/10 kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtrobullova (Kodi:16021004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe Obri.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga firma G3 Inxhiniering.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.03.2018 në NS 35/10 kV Badovci do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Hajvalia (Kodi:10014002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Hajvalia.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

2.

Më 07.03.2018 në NS 35/10 kV Batllava do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllani (Kodi:14015002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti,

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

3.

Më 07.03.2018 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Llapushnik (Kodi:16023003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik, Kleqk e re .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

4.

Më 07.03.2018 në NS 35/10 kV Drenas do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtrobullova (Kodi:16021004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe Obri.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

5.

Më 07.03.2018 në NS 35/10 kV Drenas do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Poklek i Ri (Kodi:16021007) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten fshatrat: Poklek i Ri, Korreticë e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek dhe Hib Petrol Zabel.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

6.

Më 07.03.2018 në NS 35/10 kV Drenas do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari (Kodi:16021008) prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatova, Gllanasella dhe Dobrosheci.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

7.

Më 07.03.2018 në NS 35/10 kV Drenas do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra shkollore (Kodi:16021009) prej orës 13:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Shkolla e mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica, Florim Kurrumeli Gllanaselle.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

8.

Më 07.03.2018 në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sharbani(Kodi: 14016003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharbani, TS Sharbani, TS Alshiqët, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

9.

Më 07.03.2018 në NS 35/10 kV Badovci do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivov (Kodi:10014001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

10.

Më 07.03.2018 në NS35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Montingu-Bërnicë (Kodi: 15019007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bërrnica , NSH Monting dhe Noti.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

11.

Më 07.03.2018 në NS 35/10 kV Mazgit do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Brezhnice (Kodi:15019009) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.03.2018 në NS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

2.

Më 07.03.2018 në NS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova (Kodi: 32000008) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

3.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komuna Mamushe (Kodi: 30034005) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e ulet I, Serbica e ulet II, Lagjeja Medvec dhe Pompat e Ujit .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

4.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Randobrava (Kodi: 30034010) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Randobravë, Retije e Ulët dhe Retije e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

5.

Më 07.03.2018 në NS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shiroka (Kodi: 32000005) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shiroka, pjesët periferike të Therandës (Rr.Reqani).

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e Objekti Exicom.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.03.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Maxhuanj (Kodi: 73000011) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci, Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

2.

Më 07.03.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Një pjesë e Bukoshit,Novolani,Kolla,Vërnica,Rezniku,Shallci,Druvari,,Mihaliqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

3.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shipoli (Kodi: 71075001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shipol. Vaganicë, Vërnicë dhe Pirq.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

4.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bajri (Kodi: 71075004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti, Lagja Bajr dhe Frashëri.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

5.

Më 06.03.2018 në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: L. Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitak, Kostërc, Runik, Bajë, Syrigane, Radishevë, Qitak, Leqin dhe Pemishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Gjakove

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podrumi (Kodi:82081008) prej orës 11:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë (një pjesë), Berjakë dhe Sapniq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga firma Eko – Ing

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi:80080007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, Rr.Lekë Dukagjini, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë), Stubëll.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

2.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Skivjani (Kodi:80080009) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

3.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (Kodi:82082002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Rr.603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

4.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (Kodi:82082007) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

5.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Denji (Kodi:82081007) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

6.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podrumi (Kodi:82081008) prej orës 11:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë (një pjesë), Berjakë dhe Sapniq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

7.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fortesa (Kodi:82081009) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërk dhe Sopniq.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

Peje

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.03.2018 në NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jashanica (Kodi:52000003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik dhe Jashanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

2.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jagoda (Kodi:52056005) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Jagodë, Budisallcë, Stubull, Lutogllavë dhe Terstenik.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

3.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 3 (Kodi:50051003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS IV, e Pionerëve, Sanitasi, Muharrem Shala, Puhovci 3, Ekrem Lluka-Dukagjini dhe Filigran Group.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

4.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Puhovci (Kodi:50051009) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kisha Katolike, Ambullanca e stomatologjike, Dukagjini 1, TS 5 dhe Dukagjini 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

5.

Më 07.03.2018 në NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Juniku (Kodi:53000007) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

6.

Më 07.03.2018 në NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Isniqi (Kodi:53000008) prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ahmetgjekajt. Tishukajt. Mehmetatj, Mulajt, Kuklecët, Osadautajt,Tahirsylajt, Rexhametajt dhe Osmanajt.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 07 dhe 08.03.2018 në NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 08:00 deri në ora 11:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shalë dhe Krojmir.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllave, konzollave, izolatorëve dhe ndërrimi i transformatorit.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Kaqanik do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kaqaniku i vjeter (Kodi:40043007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Doganaj, Duraj, Kaçanik i vjetër, Stagovë, Begracë, Elezaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

2.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Kaqanik do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat Voskopoja (Kodi:40043001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

3.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Kaqanik do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bobi (Kodi:40043002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bob, Ivajë, Kotlinë, Laq, Bush, Pustenik dhe Strazhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

4.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Kaqanik do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pylltaria (Kodi:40043004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kërbliq, Leskovicë, Drenushë, Rakoc, Sanatori, Llanishtë, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi dhe Lagjja e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

5.

Më 06.03.2018 në NS 35/10kV Kaqanik do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Drenush (Kodi:40043004081) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin banoret e lagjes që furnizohen nga ky TS.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i ndërprerësit.

6.

Më 06.03.2018 në NS 35/10kV Kaqanik do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kerbliq (Kodi:40043004083) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Banoret e lagjes qe furnizohen nga ky TS

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i ndërprerësit.

7.

Më 06.03.2018 në NS 35/10kV Kaqanik do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Samakov (Kodi:40043004084) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin banorët e lagjes që furnizohen nga ky TS.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i ndërprerësit.

8.

Më 06.03.2018 në NS 35/10kV Kaqanik do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Leskovic (Kodi:40043004085) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin banorët e lagjes që furnizohen nga ky TS.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i ndërprerësit.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Gjilani 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca (Kodi:60061006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kufcë, Stanishor, Mellc, Strazhë, Kosmatë, Dragancë, Manastir, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

2.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Uglari (Kodi:60060016) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxha, Llofca, Doxhët, Sllubica dhe Kokaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

3.

Më 07.03.2018 në NS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j10 Bresalci (Kodi:63000010) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

4.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Artana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Slivove (Kodi:60024003) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bostoni, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

5.

Më 07.03.2018 në NS 35/10kV Gjilani 4 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bregu i Thate (Kodi:60063011) prej orës 11:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dheu i Bardhë dhe rrugët: Reshat Ymeri, Evlia Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi, Agim Rashiti dhe Mretëresha Teutë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i vajit.