Turkut që i kaluan dy tanke sipër dhe shpëtoi! (Video)

Protestuesit që u thirrën nga Erdogani për ta mbrojtur pushtetin e tij mbrëmjen kur u organizua përpjekja për grusht shtet, bënë gjithçka për ta ndaluar.
Disa prej tyre u dolën edhe tankeve të grupit të ushtarëve puçist për t’i ndaluar ata, shkruan lajmi.net

Por kjo që do të shihni në video, do t’ju lë pa mend. Protestuesi i del tankut përpara dhe nuk ikë nga rruga edhe kur i afrohet makina ushtarake. Ai shtrihet në asfalt dhe tanku kalon mbi të, por shpëton nga shtypja.

Pritni pak, kjo nuk është e gjitha. Një tank tjetër vjen sërish dhe e njëjta gjë përsëritet. Protestuesi shpëton sërish.

Lini Një Koment

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Email Adresa juaj nuk do të publikohet. Gjithëashtu te dhenat tjera nuk do të shpërndahen me persona të tret. Fushat e obliguara janë të Shenjosura *