Veturat luksoze që vozisin policët në Gjermani

Një ndër makinat më të njohura në Gjermani janë të prodhimit të kompanive Volkswagen, Pasat dhe firma të ngjashme.

Natyrisht, të gjitha makinat policore gjermane janë unike e nuk janë standarde, por ato ekzistojnë dhe përdoren vazhdimisht, transmeton lajmi.net.

Kini kujdes, turistë gjermanë. Nëse merrni me qira një makinë, sigurohuni që të respektoni të gjitha ligjet e trafikut.

Në ndërkohë, që të krijoni një ide në lidhje me këto makina, atëherë ndiqni fotografitë. /Lajmi.net/

Lini Një Koment